10 اصل اولیه یک تجارت خوب
10 اصل اولیه یک تجارت خوب
تا حالا این سوال رو از خودتون پرسیدین که من میخوام تاجر بشم پس چه اصول اولیه ایی رو باید رعایت کنم؟
نیاز است بدانید که تجارت سود آور نشات گرفته از همین اصول ابتدایی و روش به کارگیری درست در طول زمان تجارته نه باورها و پیش بینی ها غیراصولی که هیچ اعتباری ندارند و موجب گمراه شدن شما می شود.
در واقع زمانی یک تجارت خوب خواهیم داشت که راجع به آن موضوع اطلاعات لازم را کسب کنیم. بیش ازهر چیزی نیاز است که کسب مهارت در زمینه تجارت داخلی و خارجی را جزئی ازمهم ترین برنامه شغلی خود قرار دهید. این ده اصل عبارت از موارد زیر است که به طور کامل در سایت رادمرس و در این مقاله برای شما گذاشته شده است.
_ 1 از روز اول و درزمان ابتدایی شروع تجارتتان نسبت سود و زیان خود را بررسی و حساب کتاب نمایید. چون به احتمال زیاد، پاداش و سودی که در موضوع کسب و کارتان نصیب شما می شود باید دو و یا سه برابر بیشتر از احتمال زیان شما باشد و در این صورت است که شما یک تجارت خوب دارید.
- در تجارت یا کسب و کارتان از حد ضرر یا Stop loss استفاده کنید چرا که اگر ضرری متوجه شما بشود، دیگر میزان آن بالا نیست و شما می توانید حد تعادل درستی میان این دو برقرار کنید.
(منظور از stop loss یعنی بازه ای از قیمت که مشتری انتخاب می کند تا معاملاتی که باعث ضرر او می شوند بسته شود و به میزان کمتری شخض متحمل زیان و ضرر وارده شود)
- در کسب و کار خودتان میزان ریسک آن و سرمایه و یا پولی را که باید برای تجارت خود صرف کنید را به درستی بررسی و مشخص نمایید. در واقع مشخص کنید که چه میزان سود و هم چنین چه میزان سرمایه دارید. و چنانچه شما، ریسک های احتمالی را پیش بینی کنید، میزان خسارات برای شما کمتر خواهدد شد و ضرر کمتری را متحمل می شوید.
- بهتر است که استراتژهای قبل از خود را در زمینه شغلی مرتبط با خود سرچ و معامله نمایید. ببینید قبل از شما چه تجاری در این حوزه فعالیت می کردند و چه استراتژی هایی را به کار می بردند.
در واقع ممکن است که فعالیت آن ها به شما کمکی نکند اما حاصل نتایج آن قطعا به شما روش های نوینی رو ارائه می دهد که می توانید به عنوان یک تجربه مفید از آن استفاده نمایید.
- 5. مواردی که ممکن است سرمایه شما رو کمتر کند، در کنار بقیه عوامل بررسی نمایید و ببنید چه فاکتورهاییی باعث افت سرمایه شما شده و کسب و کارتان را کم رونق کرده است. و در نهایت به یک تجزیه و تحلیل درست درخصوص نتایج درست برسید که این مورد را می توان مدیریت درست در حوزه تجاری خواند، چرا که این عوامل مهم ترین گزینه رشد شما به عنوان یک تاجر خواهد بود.
- شما به عنوان یک تاجر بایستی، مدت زمان بازگشت سرمایه خود را مشخص کنید. در واقع این موضوع به اهداف شما به عنوان یک تاجر در جهت تعیین پارامترهای تجاری کمک میکنند.
- 7. انتظار خود را نسبت به میزان سود و زیان کسب و کاری خود، مشخص کنید. به یاد داشته باشید که زیان بردن هم جزئی از روند کسب و کارتان محسوب میشود.بهتر است که شما به شکل صد در صد خوشبین نباشید چرا که به شما کمکی در این خصوص نخواهد کرد، بلکه ممکن است شما را به شدت ناامید کند و باعث شود شما از کار خود منصرف شوید. پس تا حد ممکن همه چیز را کامل و یا ناقص نبینید و تاجای ممکن یک حد تعادل برای خود ایجاد نمایید که این امر را می توان از طریق کسب مهارت در این حوزه تقویت کرد.
8.- در تجارت قطعا پیش می آید که زمانی شما پشت سر هم سود می کنید و در مقابل نیز اوقاتی وجود خواهد داشت که شما چند مرتبه به دلیل شرایط گوناگون در زمان های بسیار نزدیک ضرر و زیان می بینید. این مورد نشان از ضعف شما نیست و یا اینکه اصلا به معنی بد بودن کسب و کار شما باشد، پس نسبت به تغییرات ممکن و پیش رو، واکنش های ناگهانی از خودتان نشان ندهید و سعی کنید سود و زیان خود را باهم ببینید.
- نکته مهم بعدی این هست که شما بایستی زمانی که سرمایه خود را کم می کنید، ریسک آن را نیز کاهش دهید. خیلی ها هستند که با انجام ندادن این کار، کسب و کار خود را در خطر می اندازند و و این تئوری پول کم و ریسک بالا را قبول می کنند.
هیچگاه تصویر نکنید که بررسی نکردن میزان ریسک به تجارت شما کمک بسیاری می کند. در واقع همان طور که تمام عوامل سود آور را مد نظر می گیرد و گاهی آن را کاهش و یا افزایش می دهید، ریسک خود را نیز با یک بالانس ویژه همیشه آن را در نظر داشته باشید. از ریسک کردن نترسید، اما از یک ریسکی که بدون حساب و کتاب است به شدت هراس داشته باشید، چون ممکن است هر آنچه را که شما در مدت زمان زیاد بدست می آورید، در مدت زمان کم از دست بدهید.
10 مورد آخر در این خصوص است که شما به عنوان یک تاجر بهتر است که هدف هایی را تعین نمایید که به شما سود بالاتری می رساند و این موضوع را مدنظر خود قرار دهید که آیا چنین کاری، ریسک بالایی برای شما دارد و همینطور برای خود تبیین کند که این ریسک ارزش خطر کردن را داد یا خیر. به شدت به این موضوع توجه کنید، چرا که آینده کاری شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.
کلام آخر
همان طور که در بالا گفته شد، یک تاجر خوب یک شبه به ثروت و تجربه کاری خود نرسیده است و تلاش فراوانی پشت آن وجود دارد. 10 اصل بالا، اصول مهمی است که به شما کمک خواهد کرد، به یک تاجر خوب تبدیل شوید. در واقع چنانچه اصول بالا را به درستی رعایت فرماید، می توانید به نتیجه مناسبی در تجارت برسید.
.
دیدگاهتان را بنویسید